Johnny skriver stolt om dygtige pædagoger


“Bedre normering er en god idé’, skrev børnehavepædagog Johnny Gaardsdal fra Viborg i et læserbrev i Viborg Stifts Folkeblad. Han har taget en meningsdanneruddannelse og blogger sammen med pædagogiske meningsdannere på voresvirkelighed.dk. Også på sin blogmodmagt.dk skriver han om alt det gode, som dygtige pædagoger gør. Han savner flere af sin slags.
Skærmbillede 2013-10-23 kl. 22.15.07
Læs artiklen af Trine Vinther Larsen  fra pædagogernes fagblad, Børn og Unge, her

»Vi burde råbe det ud på Facebook, linke til artikler om det på Twitter og, inden vi tager på arbejde, lige poste et billede på Instagram af, hvordan vi har forberedt os. Vi har en professionsbacheloruddannelse og kan sagtens forbinde teori og praksis og give konkrete eksempler fra hverdagen på, hvad der kan skabe mere kvalitet,« siger Johnny Gaardsdal.

Selv bygger han sine læserbreve og debatindlæg op af tre elementer. Han starter med at skrive, hvad der beviseligt er godt at gøre med børnene og argumenterer derefter med undersøgelser. Han krydrer gerne med konkrete eksempler fra virkeligheden for også at tale til politikernes følelser. Han er positiv og prøver at undgå at kritisere, men anviser i stedet fagligt begrundede veje til, hvordan børnepasningen kan blive bedre.

Han er blevet lagt mærke til, og en lokalpolitiker bruger ham som sparringspartner.
»Flere burde give politikerne de gode argumenter. Selvom de går lidt op i børn og synes, det er vigtigt, kan de hurtigt opsluges af en embedsmandstankegang langt fra virkeligheden. Eller de sidder sammen med en landmand, en direktør og en tømrer i børneudvalget, og så kan det være op ad bakke at trumfe børnepolitiken igennem,« siger han.”

 

johnny_skriver_stolt_om_dygtige_paedagoger